starting issues - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Trail Talk and Land Use Forums > On The Trail

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-29-2013, 10:06 AM   #1
Newb
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
starting issues

I have this '95 jeep wrangler. I changed the clutch in it two weeks ago. its a 5 speed manual. Has 4.0 engline straight 6. and When I started it yesterday it back fired through the carbarator. Now it does nothing. When I turn the key over it buzzes and clicks then there is nothing. I changed the coil, distributor and roder and cap. New battery, all new fuses. Seems to be I can not figure out the issue. Any suggestions?

firefighter72cm is offline   Quote
Old 01-29-2013, 12:37 PM   #2
jokerchief462

WF Supporting Member
 
jokerchief462's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: North Las Vegas
Posts: 9,695
Repost this on the YJ page you may get a better response and some real help for your problem.
__________________
89 2.5 TBI, 4" RC lift, 1" Booms, SYE, Adams Driveshafts front and rear, Ford 8.8 with 4:88s, BFG 33X12.50X15, and a ton of other stuff.

AF Jeep Club Tail Number 184
jokerchief462 is online now   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 05:19 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC