2013 tpms ?? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-27-2012, 08:50 AM   #1
Jeeper
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 19
2013 tpms ??

Any idea on if I can swap the sensor over to my new setup or do I have to purchase new sensors?

Pro Comp 7005's
Duratrac's

Thanks!

deltaSierra is offline   Quote
Old 08-27-2012, 09:20 AM   #2
Jeeper
 
kramer2k's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Jacksonville, FL
Posts: 2,981
The guys at DT are swapping mine from the stock Rubi wheels to my new BR Vipers and GY MT/R's. Not sure if they've done this before but I'm trusting that they know they'll fit.

kramer2k is offline   Quote
Old 08-27-2012, 09:22 AM   #3
Jeeper
 
rhen74's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Olive Branch
Posts: 91
2013 TPMS can be swapped over. I've already swapped mine with no problems.
rhen74 is offline   Quote
Reply

Tags
2013 wheels , pro comp , tpms

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 07:14 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep«, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC