A-pillar off road lights? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-10-2013, 10:48 PM   #1
GTJ
Jeeper
 
GTJ's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 313
A-pillar off road lights?

I posted this question in the tech section but no response. I would like to put round LED lights on the pillar brackets. I have seen the Duallys but thinking more old school look - what is out there that fits the bill and pictures would be great!

GTJ is offline   Quote Quick Reply
Old 06-10-2013, 11:05 PM   #2
Jeeper
 
MichaelEdwardsDO's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 267

MichaelEdwardsDO is offline   Quote Quick Reply
Old 06-10-2013, 11:17 PM   #3
Thank you Veterans

5-Year WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Beastmaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: The Old Pubelo
Posts: 23,716
I'm running LEDs there now but I started with KC Daylighters
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_3370.jpg
Views:	79
Size:	216.1 KB
ID:	260159  
Beastmaster is online now   Quote Quick Reply
Old 06-11-2013, 04:04 AM   #4
Jeeper
 
MrSig's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Davie, Fl
Posts: 18,979
KC 130 on the A pillar work great for me.


__________________
07 JKU to see my mods or Jeep in action go to http://www.aaof.us/jeep.htm
CEO of Black Sheep 4x4s org,
Member of CCJ, White Jeep Club Member #137.
MrSig is offline   Quote Quick Reply
Old 06-11-2013, 04:48 AM   #5
Jeeper
 
david.w.johnson's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Belgium
Posts: 158
I have the Body Armor rack on my JK. It attaches at the windshield hinges. Anyone mounted lights in conjunction with this rack? I'm afraid the rack will prevent the lights fitting. I know the monstrous SDB210s my wife got will not go. I'm thinking something smaller might.
__________________
=== oooo_
[ _l_,\____\,
l---L -----OlllllO-
()_)---()_)-ж-)_)

Everyobody dies. Not everybody truly lives.
david.w.johnson is offline   Quote Quick Reply
Old 06-11-2013, 05:33 AM   #6
Jeeper
 
Jack Burton's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Sterling VA
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by GTJ View Post
I posted this question in the tech section but no response. I would like to put round LED lights on the pillar brackets. I have seen the Duallys but thinking more old school look - what is out there that fits the bill and pictures would be great!
i just ordered a set of 4" round 27w LED lights to put there...still in the garage but the next day or two they're going on. I'll be sure to post pics.

In the mean time do a search on Amazon for 27W LED they are ~$28 ea. Low power draw and inexpensive...love LED
__________________
...he looks you crooked in the eye and he asks you if ya paid your dues, you just stare that big sucker right back in the eye, and you remember what ol' Jack Burton always says at a time like that: "Have ya paid your dues, Jack?" "Yessir, the check is in the mail."
Jack Burton is offline   Quote Quick Reply
Old 06-11-2013, 06:46 AM   #7
GTJ
Jeeper
 
GTJ's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 313
Nice I love the pics I am glad that LED technology is getting affordable. Is anyone using the A pillar switch group and how hard is that to wire?
GTJ is offline   Quote Quick Reply
Old 06-11-2013, 10:05 AM   #8
Thank you Veterans

5-Year WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Beastmaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: The Old Pubelo
Posts: 23,716
Here is a pic. of my setup showing how I routed the wires. Very easy setup and there is a cutout in the firewall just forward of there to run the wires through.
Attached Thumbnails
Beastmaster is online now   Quote Quick Reply
Old 06-11-2013, 03:51 PM   #9
GTJ
Jeeper
 
GTJ's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 313
Quote:
Originally Posted by Beastmaster View Post
Here is a pic. of my setup showing how I routed the wires. Very easy setup and there is a cutout in the firewall just forward of there to run the wires through.
Attached Thumbnails
That is how I want to do it are those switches from RR?
GTJ is offline   Quote Quick Reply
Old 06-11-2013, 06:50 PM   #10
Thank you Veterans

5-Year WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Beastmaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: The Old Pubelo
Posts: 23,716
Quote:
Originally Posted by GTJ View Post
That is how I want to do it are those switches from RR?

Yup

Beastmaster is online now   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC