Any 2013's out there with head problems? - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-29-2013, 03:34 AM   #1
Jeeper
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 141
Any 2013's out there with head problems?

I know the 2012's had bad problems with the ticking and heads, are there any real problems with the 2013's or did they finally get the Jeep JK/JKU right? This includes heads or any other notorious JK/JKU problems.

HouseofCards is offline   Quote
Old 07-29-2013, 06:00 AM   #2
Jeeper
 
relyt's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sidney, OH
Posts: 712
Mine is an early build (July '12) and I don't have any real issues so far. My throwout bearing does make some noise, but I've heard that's just the way all the 6 speed JKs are, so I haven't worried about it. I only have just under 5k miles, so far, so I'm not sure my case is typical. That said, I haven't heard of any real issues with the '13s so far.

relyt is offline   Quote
Old 07-29-2013, 06:26 AM   #3
Jeeper
 
Join Date: May 2013
Location: Virginia
Posts: 165
Some 2013's had the issue. Mine was built in 12/12 and has the latest head version. I would think if yours was built earlier you should check the code on the left head to be sure.
Martin10 is offline   Quote
Old 07-29-2013, 07:01 AM   #4
ESP
Jeeper
 
ESP's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: NC
Posts: 12,070
4,400 miles on my 2013 and no tick.
__________________
98 XJ 02 TJ 10 JK 13 JK

You do not have a soul, you are a soul.
You have a body. - C.S. Lewis
ESP is offline   Quote
Old 07-29-2013, 07:13 AM   #5
Jeeper
 
BenoA's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Montreal, Qc
Posts: 193
Over 9500 miles (15,300 km) in 6 months on my 2k13 and no issues yet. And still smiling each time I drive it ( anyway, I always find a good reason for a ride).
BenoA is offline   Quote
Old 07-29-2013, 10:35 AM   #6
Jeeper
 
CVA59's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Golden, CO
Posts: 26
I think my 2012 (37Kmiles) is jacked up. When i first start it in the mornings it has a lifter clattering so loud it can be heard in the next state. However, my local joke of a dealership tells me it is working perfectly. Time to fine another dealer. Not 100% sure it is the lifter or the valve at this point.
CVA59 is offline   Quote
Old 07-29-2013, 10:45 AM   #7
yeah,,,, im that good

5-Year WF Supporting Member
 
panthermark's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Chicago-land
Posts: 10,876
Early 2013's had the AB heads...so those may/could have problems. The AC heads have been fairly solid so far. There have only been a few cases of problems with the AC heads, and I'm not even sure about those reports.

Only time will tell.

__________________
2013 Sahara Unlimited
Billet - Auto - 3.73 - Connectivity - Painted Hardtop - LSD - Remote Start - Saddle Leather - Side Airbags

I may mall crawl...but I look good doing it.....
panthermark is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 06:34 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC