Does Uconnect suck for you too? - Page 7 - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-07-2013, 08:36 PM   #181
Jeeper
 
lesgoff's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Charlotte
Posts: 104
I finally have my iPhone 5 working with my 2012 Jeep 430N radio (uconnect). I took the phone into the apple store and explained the problem to one of the reps. He quickly replied that it was a software issue with the phone, took in the back and returned about 20 minutes later informing me that it should now connect. Sure enough, I connected the phone before leaving the parking lot...

Thanks for all the input, suggestions and help.

__________________
Teraflex 2.5 coil lift, JKS Disconnects, Trektop NX
Rubicon Rock Rails, ACE Rock Sliders, MyGig Lockpick
Rugged Ridge Satin Black Wheels, Goodyear Duratrac 315/70/17
lesgoff is offline   Quote
Old 05-08-2013, 06:39 AM   #182
Commercial Member

WF Supporting Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,432
That's very interesting. Are you still on 6.1.3? Did the rep say what they changed in the SW? Thanks,




Quote:
Originally Posted by lesgoff View Post
I finally have my iPhone 5 working with my 2012 Jeep 430N radio (uconnect). I took the phone into the apple store and explained the problem to one of the reps. He quickly replied that it was a software issue with the phone, took in the back and returned about 20 minutes later informing me that it should now connect. Sure enough, I connected the phone before leaving the parking lot...

Thanks for all the input, suggestions and help.

xsdbs is offline   Quote
Old 05-08-2013, 07:40 AM   #183
Jeeper
 
lesgoff's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Charlotte
Posts: 104
I'm on version 6.1.4. The rep was pretty vague as to what he did other that he said it was a software issue. I assuming he re-flashed the phone and reinstalled all my apps etc. I say this because he needed me to provide him with a few passwords (google, etc).

Quote:
Originally Posted by xsdbs View Post
That's very interesting. Are you still on 6.1.3? Did the rep say what they changed in the SW? Thanks,
__________________
Teraflex 2.5 coil lift, JKS Disconnects, Trektop NX
Rubicon Rock Rails, ACE Rock Sliders, MyGig Lockpick
Rugged Ridge Satin Black Wheels, Goodyear Duratrac 315/70/17
lesgoff is offline   Quote
Old 05-09-2013, 06:24 AM   #184
Commercial Member

WF Supporting Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,432
great, thanks.

Quote:
Originally Posted by lesgoff View Post
I'm on version 6.1.4. The rep was pretty vague as to what he did other that he said it was a software issue. I assuming he re-flashed the phone and reinstalled all my apps etc. I say this because he needed me to provide him with a few passwords (google, etc).

xsdbs is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 05:55 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC