Heads up New Rubicon owners - Page 2 - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 11-15-2012, 11:47 AM   #31
scottmphoto's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: Rhododendron, OR
Posts: 896
Originally Posted by dongalonga View Post
I am going to drive my rig through a pond just to make sure it is ok...
Send pics.

Check out my blog - Offroadvegan!

2013 Wrangler Rubicon Unlimited Billet "Frank the Tank"

scottmphoto is offline   Quote
Old 11-15-2012, 02:20 PM   #32
TDUFF's Avatar
Join Date: Jun 2011
Location: Denver, CO
Posts: 169
2012 JKUR with 20k miles and no issues like this.

I was alarmed by many postings (missing skids; engine sieze from water injestion; etc.) prior to getting my vehicle and they all proved to be non-existant for my Rubi. I did have the airbag replaced due to faulty install from the factory though.

'12 Unlimited Rubi Nat Green Pearl; 6-Spd manual; AEV 2.5 Lift; 285 70R17 Duratracs on Argent Pintlers
TDUFF is offline   Quote
Old 11-17-2012, 11:07 PM   #33
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
2012 Jeep Wrangler Unlimited Sahara Instrument Cluster

Just curious if the problem has been fixed yet. My 2012 Sahara seems to be having the same problem, and the dealer replaced a module already, but picked it up and the same problem, just as shown in your video.

Originally Posted by scottmphoto View Post
Not sure if you guys saw my earlier post about the "flashing lights."

The video is at bottom.

Anyway, the Jeep has been at the dealer 3x now, and they could not find the problem. They replaced the ABS module, but it did not fix anything.

I just got a call from the dealer (they have had it for 4 days now) and Chrysler has issued an "internal" bulletin (not a TSB, I asked) that the actuators on the sway bar disconnect system are NOT water sealed and are letting water in. This is causing all sorts of electrical problems, hence the gauge cluster and dash acting all crazy.

Keep an eye on your Rubis, especially as the wetter weather is upon us.

The symptoms:

kizmutt is offline   Quote
Old 11-17-2012, 11:13 PM   #34
dongalonga's Avatar
Join Date: Aug 2012
Location: Lowell, MA
Posts: 139
Originally Posted by scottmphoto View Post
Send pics.
I just had to!

Northshore Jeeps, Tread Lightly!
dongalonga is offline   Quote

actuators , rubicon , short , sway bar

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:24 PM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC