help me solve my vibration after LCA's - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on
Old 03-12-2013, 08:11 PM   #1
twarner776's Avatar
Join Date: Jan 2013
Location: Cumming, GA
Posts: 233
A little back story. 1 week or so ago I installed a 2.5" teraflex lift with coils and shocks. After the life the alignment was a little off and axle was also a little off so I called teraflex and got a good deal on adjustable control arms and a adjustable track bar.

I installed both the control arms, and track bar today along with the synergy bolt kit. Went to drive it and although the axle is now center and the alignment is better but not perfect. However, now I have a vibration from about 15 mph to 25 mph and then it goes away. I triple checked all the bolts and everything is snug. I still have stock rubicon tires but it almost feels like 35 12.5's when you first start going. Its just a little harsh. Any ideas?

2013 JKU Rubicon
twarner776 is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC. is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC