Help with driving lights - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on
Old 06-16-2012, 10:23 PM   #1
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Help with driving lights

Hi all, just installed some Lightforce lights with the Lightforce loom on a 2012 JK. All seems to be working fine except the high beam from where I joined the feed isn't working. When I disconnect the feed it works fine again?? Anybody else had same problem?

Dinodog is offline   Quote
Old 06-17-2012, 04:33 AM   #2
Hilldweller's Avatar
Join Date: Apr 2008
Location: Hog Waller, GA
Posts: 4,915
Is the harness relayed?
Does it have a cap and resistor wired in?

Gone camping,

not the same Hilldweller as the one on shtf website

Hilldweller is offline   Quote
Old 06-17-2012, 09:54 AM   #3
OH9JK's Avatar
Join Date: Oct 2011
Location: Stokesdale, NC
Posts: 738
What is the wattage on the auxiliary lights and did you use a relay?
Crowded elevators smell different to midgets.
OH9JK is offline   Quote
Old 06-18-2012, 12:44 AM   #4
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Thanks guys, yes its run through a relay, just been reading about capacitors & diodes, think I might have to give it a try.
Dinodog is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC. is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC