Leveling kit sway bar link question - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-30-2013, 08:18 AM   #1
Jeeper
 
Goldrif's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Fort Myers FL.
Posts: 193
Leveling kit sway bar link question

got the leveling kit from Teraflex, wanted to know if I needed to go out and buy a grease gun and put put grease in sway bar links before use? or is that only for future maintenance?

also, I have been looking but can't find it.. Where is the tread with the Torque setting for the TeraFelx Leveling kit? Any help would be awesome, thanks

__________________
Goldrif is offline   Quote Quick Reply
Old 06-30-2013, 08:28 AM   #2
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Peter T's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Hamilton Ontario Canada
Posts: 580
I bought one of those mini grease guns and gave them grease just in case.

Peter T is online now   Quote Quick Reply
Old 06-30-2013, 08:31 AM   #3
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Peter T's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Hamilton Ontario Canada
Posts: 580
Here is a great link with all the info you are looking for on torque settings

Project-JK.com - Jeep JK Wrangler Resource » Jeep JK Wrangler Torque Settings
Peter T is online now   Quote Quick Reply
Old 06-30-2013, 08:32 AM   #4
Jeeper
 
Goldrif's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Fort Myers FL.
Posts: 193
Quote:
Originally Posted by Peter T View Post
Here is a great link with all the info you are looking for on torque settings

Project-JK.com - Jeep JK Wrangler Resource » Jeep JK Wrangler Torque Settings
Thanks!
__________________
Goldrif is offline   Quote Quick Reply
Old 06-30-2013, 08:41 AM   #5
Jeeper
 
redbilly's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Indianapolis, IN
Posts: 263
I would get one and grease a few times in the first month. I shoot them full every time I change oil now.
redbilly is offline   Quote Quick Reply
Old 06-30-2013, 10:00 AM   #6
Jeeper
 
Goldrif's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Fort Myers FL.
Posts: 193
another question . What's the size of the bolt used for the Control arm. Turns out I don't have that size and I am hitting the store like...Now to get one.

__________________
Goldrif is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Rates
Get low rates on auto insurance in Canada!

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 06:54 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC