MPH not working on Nav - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on
Old 10-21-2011, 09:38 AM   #1
Join Date: Aug 2011
Location: NW GA
Posts: 185
MPH not working on Nav

I've been going thru the different settings on the gps and may have messed something up. Everything else works fine, but my speed no longer shows up on the nav screen. It just shows zero mph. I have tried resetting everything back to default but the speed still wont register. Anyone have any ideas? I have the 430n. Thanks in advance

2011_Rubicon is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My fix for brake lights not working, 1997 TJ RandomThoughts TJ General Discussion Forum 5 07-13-2015 10:26 AM
Headlights not working z00s JK General Discussion Forum 4 10-20-2011 11:18 AM
Speedo stopped working? fisherman125 YJ Tech Forum 2 10-05-2010 08:57 PM
Gas guage working not working? Jeep of Spades YJ General Discussion Forum 4 09-28-2010 11:45 AM
2007 Sahara Radio not working PDB Communications and Electronics 3 09-08-2010 07:56 PM

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:31 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC. is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC