my jeep is broken :( - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 09-05-2012, 09:15 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 45
Question my jeep is broken :(

I have a couple of questions guys and I really hope some one can help me out I took it to go get detailed and they preasure washed the engine bay aand now my radio doesn't work except for the nobs by turning them (volume, and changing the station) all of the buttons do not work I can't even eject my cd or change from FM to AM, also the heated seats no longer work, the esp button and the hill desent button to slow down the jeep while in low gear also the light that illuminate those buttons don't show up. Any thoughts?

undeadlegend is offline   Quote
Old 09-05-2012, 09:18 PM   #2
Jeeper
 
ken78744's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 690
Quote:
Originally Posted by undeadlegend
I have a couple of questions guys and I really hope some one can help me out I took it to go get detailed and they preasure washed the engine bay aand now my radio doesn't work except for the nobs by turning them (volume, and changing the station) all of the buttons do not work I can't even eject my cd or change from FM to AM, also the heated seats no longer work, the esp button and the hill desent button to slow down the jeep while in low gear also the light that illuminate those buttons don't show up. Any thoughts?
I would take it back up to them and tell them they have to fix it, or better hope it dries out. I got my radio and ac controls really we one time and it took two week before the heater started working again in the dead of winter totally sucked....

ken78744 is offline   Quote
Old 09-05-2012, 09:49 PM   #3
ESP
Jeeper
 
ESP's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: NC
Posts: 12,070
1. Did a dealership do this or Bob's car wash-o-rama?
2. Never...Never power wash your engine bay. The fuse box can be damaged or worse you can flood the intake.

It sounds like the fuses and or relays have been damaged in your case.
__________________
98 XJ 02 TJ 10 JK 13 JK

You do not have a soul, you are a soul.
You have a body. - C.S. Lewis
ESP is offline   Quote
Old 09-05-2012, 11:16 PM   #4
Jeeper
 
badchad_1103's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Fairbanks Alaska
Posts: 20
I really don't see how washing your engine bay messed up your radio unless they got some water in the fuse box. But that would knock out the whole radio not just some functions of it. I have powerwashed my engine bay countless times on all of my vehicles and never had any problems. Check to see if you can see any moisture/water and or blown fuses in the fuze box. If there is water or moisture in the fuse box dry it out... some type of forced air will make it quicker and see if that helps.
badchad_1103 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 02:55 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC