Okay it's been awhile! - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-26-2013, 03:07 PM   #1
Jeeper
 
Dianeakamommy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Outside Boston
Posts: 349
Okay it's been awhile!

It's been awhile since I have had a chance to come on and ask some questions but my life has been crazy!! I had a PT job working from home, got pregnant, lost my job at 36 weeks pregnant, delivered my 10lbs baby, and just bought a house! All happening with in about a year and a half.

So now I have a problem. For some reason we keep popping out of first? (manual) It happens more to my husband than me but thought I would come to you guys for some help. Any suggestions on what's might be going on?

Dianeakamommy is offline   Quote
Old 08-26-2013, 03:15 PM   #2
MallCrawler

WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
kjeeper10's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Connecticut
Posts: 38,606
Very common. One fix was replacing the boot I think.

kjeeper10 is online now   Quote
Old 08-26-2013, 05:39 PM   #3
Jeeper
 
Dianeakamommy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Outside Boston
Posts: 349
Thanks I will have my husband take a look when hegets a second.
Dianeakamommy is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:44 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC