opinions?? - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-13-2012, 11:16 AM   #1
Join Date: Apr 2012
Posts: 2

Okay. I've had my '11 wrangler sport since august 2011. I noticed that the engine had rust on it when I first got it....is this normal??? Have had it to two different dealers 4X for major leak. Now it has something wrong with heater where they will hafta keep it for a few days and hafta remove the entire dashboard. I also notice there are times when I'm driving it that it seems to have mo power at all and it struggles to reach 50-60mph. Then there are days it reaches power with ease. I don't know if there is just a problem all around w my jeep and it will be a neverending issue or if these are normal. I feel like its too soon to be having issues. I bought a brand new jeep to NOT have to be at dealer all the time. Maybe I'm just an idiot. It was my very first brand new vehicle and I feel like I've been "taken for a ride". I appreciate your input.

meleelee is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 02:49 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC