Pioneer avh-x5500 head unit. Whats your thoughts? - Page 2 - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-11-2013, 06:56 PM   #31
Jeeper
 
Ivoryring's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: New Hampshire
Posts: 609
Much as I'm not real happy about the reverse feature not working on my RP4-CH11 - I can't fault Crutchfield for this, as the firmware fix for it was released by PAC in May of 2013 - many months after I purchased and installed. I fault PAC for the initial error and for (what I gather to be) their policy of trying to force users to return to an authorized dealer to get firmware updates.

I'm not being apologetic about Crutchfield - I think they are to blame for not having the correct adapter (even though they claim and list that it IS correct) and/or not knowing how to modify it for correct fit and/or not accepting my report (and photos) that what they supplied didn't fit properly. I just think it's important to be fair about assigning blame.

Ivoryring is offline   Quote
Old 08-11-2013, 07:49 PM   #32
Commercial Member

WF Supporting Member
 
WhiskeyMike's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Austin, TX
Posts: 878
Quote:
Originally Posted by WhiskeyMike View Post
Good thread that shows the difference of the 5500 and 8500. I just put the 8500 in mine nd absolutely love it. The hdmi mirroring of my phone was crucial so I could use apps that are not made for app radio.
Sorry, would help if I included the link... Pioneer AVH-x8500 / x5500 Confusion - Receivers - Car Audio, Video, & GPS - Crutchfield Forums

WhiskeyMike is offline   Quote
Old 08-11-2013, 08:48 PM   #33
Jeeper
 
woansleftpeg's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,332
Quote:
Originally Posted by Ivoryring View Post
Much as I'm not real happy about the reverse feature not working on my RP4-CH11 - I can't fault Crutchfield for this, as the firmware fix for it was released by PAC in May of 2013 - many months after I purchased and installed. I fault PAC for the initial error and for (what I gather to be) their policy of trying to force users to return to an authorized dealer to get firmware updates.

I'm not being apologetic about Crutchfield - I think they are to blame for not having the correct adapter (even though they claim and list that it IS correct) and/or not knowing how to modify it for correct fit and/or not accepting my report (and photos) that what they supplied didn't fit properly. I just think it's important to be fair about assigning blame.
I'm sure you're right, but I've seen so many people saying that "I did this because Crutchfield told me to", when anyone with the first idea about ICE or even basic %&£$ing electrics would be able to tell you that they're flat out wrong, that I've no time at all for them as a company, and will tell anyone who will listen to avoid them like the plague.

__________________
Hold my beer and watch this.......
woansleftpeg is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 07:16 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC