Problems with UCI? - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on
Old 05-14-2012, 11:55 PM   #1
Join Date: Apr 2012
Location: Northern California
Posts: 27
Problems with UCI?

I have had my 2012 wrangler sport for a few months now, and about a week ago i was listening to my music through my ipod plugged into the car. I was using the port that is on the inside when you open up the center arm rest thing, and when music is playing is says UCI on the radio screen. One day, the music just paused, and the radio froze. i had to unplug my ipod, plug it back in, then switch it back to UCI mode to get it to play. About 2 minutes later, the music died again, and its been like that ever since.

Does anybody else have this problem? Anybody know what could be wrong with it and how to fix it?

pnewman43 is offline   Quote
Old 05-15-2012, 07:44 AM   #2
bbtj's Avatar
Join Date: Jul 2010
Location: Kansas City, Mo
Posts: 1,727
Since it's a 2012, take it back to the dealer. That should be covered under the warranty. If it is something wrong with the sound system, they usually replace it, instead of trying to fix it.
bbtj is offline   Quote

ipod , playing music , radio , uci

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 03:33 PM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC. is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC