Squeaking hardtop in rear when driving - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-09-2014, 09:49 AM   #1
Jeeper
 
DPIStorm's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Big Bad Los Angeles
Posts: 88
Squeaking hardtop in rear when driving

My jeep squeaks! I believe its from where the hard top and the frame meet, specifically the back 6 bolts. Anyone else have this issue? Am I tightening the bolts too tight? Or?

Anyone successfully solved this issue?

Thanks!

__________________
"win the day"
DPIStorm is offline   Quote Quick Reply
Old 05-11-2014, 09:21 AM   #2
Jeeper
 
spoiledkari's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 78
I have to play around with mine to get the top to sit perfectly. If I tighten too much, it squeaks. If I loosen them too much, the top rattles. You've gotta get it just right. If you have someone else to help you, have them drive and you ride in the back adjusting the bolts until you are happy with the lack of sound. It also helps to wax where the top meets the body the next time you have it off. That helped my squeaking, too.

__________________
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace ~Jimi Hendrix

2014 JKU Amp'd 6 speed, heated seats, tow package, side airbags, auto A/C, 730N, connectivity group.
spoiledkari is offline   Quote Quick Reply
Old 05-12-2014, 09:04 AM   #3
Jeeper
 
wrangledangle's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Charleston, WV
Posts: 47
I switched the back 6 torx bolts to the wingnut kit from Ebay and I swear the squeeks went away. Easy fix for $18
__________________
285/75/16 Nitto Trail Graps M/T, TF level kit, Rugged Ridge liners, Rugged Ridge high flow filter, Ultra Mongoose Wheels, Skid Row skid plate
wrangledangle is online now   Quote Quick Reply
Old 05-12-2014, 10:09 AM   #4
Jeeper
 
BigWreck's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Dallas, TX
Posts: 186
Images: 1
I have the same issue!! Glad to know there is a fix. I just thought it was a "jeep thing"
BigWreck is online now   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC