Where do you get a stock fit for that one switch by the hazard switch? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 12-22-2010, 12:45 AM   #1
Jeeper
 
wlee3372's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: By Ft. Worth
Posts: 107
Where do you get a stock fit for that one switch by the hazard switch?

I have a 2008 Rubicon - there is a row of switches where the hazard switch is located (lock, sway bar, etc). There is one blank. I am wanting to install a light and would like to utilize that spot instead of adding a switch somewhere else.

I have not checked with the dealer, thought I would start here. Any ideas where to get a switch to fit there?? Looking just for an on/off switch.

__________________
Bat Jeep
wlee3372 is offline   Quote
Old 12-22-2010, 12:50 AM   #2
Jeeper

WF Supporting Member
 
jp2611's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Fort Wayne IN
Posts: 6,958
If you mean like a rocker or toggle switch You can get those most anywhere-wal mart, Oreilley's a-zone, advanced, Meijer,-however it will not look just like the factory-or is that your idea?

jp2611 is offline   Quote
Old 12-22-2010, 01:31 AM   #3
Jeeper
 
ColdSRT's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Fairbanks,AK
Posts: 543
Quote:
Originally Posted by wlee3372
I have a 2008 Rubicon - there is a row of switches where the hazard switch is located (lock, sway bar, etc). There is one blank. I am wanting to install a light and would like to utilize that spot instead of adding a switch somewhere else.

I have not checked with the dealer, thought I would start here. Any ideas where to get a switch to fit there?? Looking just for an on/off switch.
I believe that there is a circuit board behind that so there is no room to mount a switch.
ColdSRT is offline   Quote
Old 12-22-2010, 07:39 AM   #4
Supporting Member

WF Supporting Member
 
RB-10rubicon's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Princeton area in new jersey
Posts: 1,745
COLDSRT is correct there is a crcuit board in them .but there is some room on the outside edges of that panel as long as you use a shallow switch
RB-10rubicon is online now   Quote
Old 12-22-2010, 08:05 AM   #5
Jeeper
 
wlee3372's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: By Ft. Worth
Posts: 107
Thanks for the info - saved me some grief and time/effort. OK - then I'll have to revert to the standard switch!!
__________________
Bat Jeep
wlee3372 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auxillary Lighting Install Writeup erickpl General Jeep FAQ/Stickies 15 09-20-2013 10:28 AM
Auxilary Lighting Writeup erickpl TJ Tech Forum 2 01-06-2011 08:50 PM
Tire rubbing? '95 YJ Sahara Stock Wheels DaveC YJ General Discussion Forum 7 06-29-2009 12:09 AM
TFI Upgrade (good write-up) Justin YJ Tech Forum 1 11-19-2007 02:04 PM
Fog Light Switch.. OffRDer TJ General Discussion Forum 22 10-18-2007 04:00 AM



Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC