'01 Sport runs rough cold engine - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 10-25-2009, 12:34 AM   #1
sjb
Newb
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11
'01 Sport runs rough cold engine

I've been having a problem that started out as a rough running engine (like it was missing) when it was cold and got better as the engine warmed. Lately it has gotten worse and runs rough even when warm (but not as bad as when cold). I get no engine diagnostic codes when this happens. I am replacing plugs and injectors tomorrow but after reading some other posts think this might be a fuel pump issue. Any other ideas of what it might be or things to check (I have limited diagnostic capability)?

sjb is offline   Quote Quick Reply
Old 10-26-2009, 10:29 AM   #2
Jeeper
 
woods453's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Denver, CO
Posts: 170
Battery corrosion?

woods453 is offline   Quote Quick Reply
Old 10-26-2009, 06:47 PM   #3
sjb
Newb
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11
Got the new injectors installed and it is running fine now so it was at least one injector (replaced all of them).
sjb is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rebuilding your engine?? Get Stroked!!! jeeper95yj YJ General Discussion Forum 6 01-01-2014 05:47 PM
AC Runs cold for 20 minutes and then stops zards4 TJ Tech Forum 10 08-31-2009 09:07 AM
New cold air intake, engine overheated. Mr. Baseball25 TJ Tech Forum 7 08-19-2009 11:31 AM
never start the first try when engine is cold Loic TJ Tech Forum 10 07-22-2009 07:12 PM
4 cylinder Engine Icon Goes then runs BAD! Bassplunker TJ Tech Forum 11 05-24-2007 09:12 AM



Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 07:57 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC