Cluster gages not working - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-03-2012, 02:08 PM   #1
Newb
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Cluster gages not working

Suddenly all my gages have quit working including my tach and speedometer. 1999 TJ. All fuses appear to be ok. Any suggestions?

Tom Frazier is offline   Quote
Old 07-03-2012, 02:20 PM   #2
Jeeper
 
SinfulDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Indiana
Posts: 981
Hit it.
Not like 30s style boxing where you want to break teeth out with your bare knuckles, just like you were gonna knock someone on the top of the head.
Seriously though, tap the top of the cluster a few times, see if they start working. if so, take apart cluster and clean electrical connections.

SinfulDragon is offline   Quote
Old 07-03-2012, 02:33 PM   #3
Newb
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Thanks sinful dragon, it worked!
Tom Frazier is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:13 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC