Code problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 04-30-2011, 07:35 PM   #1
Newb
 
Join Date: Sep 2010
Location: Henderson, Nevada
Posts: 10
Code problem

I have been getting codes coming up Po300, 301 and 302. I changed the plugs, and found out they were detonating. Along with those codes, I have been getting PO 443, Evap purge solenoid Circuit. Although I was told in some cases it is the coil rail, we did a resistance check, and it checked ok. Replaced the plugs, re-installed the coil rail. Have not had the engine misfire codes come back, but the Po443 did. Any ideas on how to attack this???

ddarrough is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Code Problem - P1294 davidsalazar03 TJ General Discussion Forum 4 03-06-2011 06:13 PM
P0456 - Hard to diagnose problem sundaypunch TJ Tech Forum 2 01-19-2010 09:26 PM
'97 Wrangler Cold Idle / Load Flooding Problem brad07x TJ Tech Forum 1 12-19-2009 12:10 AM
Shifting Problem lonerider6 YJ Tech Forum 6 06-01-2008 04:51 PM
different transmission problem greasem0nkey86 YJ Tech Forum 5 03-26-2007 04:31 PM



Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 03:41 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC