Console question - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-13-2013, 08:21 AM   #1
Jeeper
 
tyback's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Jackson, KY
Posts: 125
Console question

Will a YJ console work in a TJ w no modification?

tyback is offline   Quote
Old 06-15-2013, 01:53 AM   #2
Jeeper
 
00scoob's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 24
Pretty sure thats a no. The tjs have a hand brake right? I think the console would need to be modified to fit over it

00scoob is offline   Quote
Old 06-15-2013, 07:03 AM   #3
Jeeper
 
tyback's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Jackson, KY
Posts: 125
Quote:
Originally Posted by 00scoob View Post
Pretty sure thats a no. The tjs have a hand brake right? I think the console would need to be modified to fit over it
Thank you! I will pass on it then.
tyback is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC