edge trail jammer questions - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-21-2013, 08:23 PM   #1
Jeeper
 
fastlane_5's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 29
edge trail jammer questions

Hi everyone, i just put the edge tail jammer on my 99 tj. Can definitely tell a difference in power and throttle response. My question is how do i update the soft wear? Or can you even do that? Thanks.

fastlane_5 is offline   Quote
Old 03-22-2013, 12:28 AM   #2
Jeeper
 
Join Date: Jul 2009
Location: Waterloo, IL
Posts: 45
I have the trail jammer set up on my 02 and agree throttle response is very much improved. Its a jeep so not sure you can actually tell performance gains but def runs smoother! I did not know soft ware update are available. The module doesn't hook up to a computer does it?

If anyone is interested I have another trail jammer for sale. For 03-04 only. Everything but the CAI but any CAI will work with it. $220 shipped

2500hd is offline   Quote
Old 03-23-2013, 04:25 PM   #3
Jeeper
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 92
They are updatable. You will need to plug it into your computer. And go to their website. If you just got it I don't think there are any updates. Also I have it on a 2004 Rubicon with33s and it runs smoother and gave it back my top end power I lost when I went to 33s.
joedert is offline   Quote
Old 08-04-2013, 10:17 AM   #4
Jeeper
 
fastlane_5's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 29
I am having another problem with my edge. After plugging it in it works great.. After driving for about a half hour i turn the Jeep off.after restart it stumbles and will barely run.... I'm clueless.
fastlane_5 is offline   Quote
Old 08-04-2013, 03:42 PM   #5
Jeeper
 
DBoat's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: The Big D
Posts: 1,618
Quote:
Originally Posted by fastlane_5 View Post
I am having another problem with my edge. After plugging it in it works great.. After driving for about a half hour i turn the Jeep off.after restart it stumbles and will barely run.... I'm clueless.
that may not be the Edge but something else. I have one and am glad I did it. definitely more pep than before.
DBoat is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 10:00 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC