I miss my baby! - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-18-2013, 07:14 PM   #1
Jeeper
 
joshual_84's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Chatsworth, GA
Posts: 19
I miss my baby!

I was driving to work one morning and my 2000 tj, 5 speed, 6 cylinder just died and the check engine light was on.

I get it home and find time to work on it and it's throwing p0351,352 and 353 faults with my scanner.

I checked my grounds and then I replaced the crankshaft position sensor and the new ones magnet felt stronger so I just knew that was my problem. Negative. So I replaced the camshaft position sensor and it's still not starting.

It turns over fine and I'm getting power and the battery reads 13+ volts.

I'm lost as to what my problem is and I miss driving it so bad!

joshual_84 is offline   Quote
Old 05-18-2013, 07:41 PM   #2
Jeeper
 
Wattapunk's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: North TX
Posts: 2,436
my next check would be fuel pressure.

Wattapunk is offline   Quote
Old 05-19-2013, 05:45 PM   #3
Jeeper
 
joshual_84's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Chatsworth, GA
Posts: 19
I will check that next as soon as it quits raining. Thank you
joshual_84 is offline   Quote
Old 06-10-2013, 03:12 PM   #4
Jeeper
 
joshual_84's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Chatsworth, GA
Posts: 19
Turns out when a plug was loose at the back of the engine. Now it idles rough. I'm thinking the crankshaft position sensor I replaced may be the culprit. Any way to test this without putting the old one on?
joshual_84 is offline   Quote
Old 06-12-2013, 08:49 PM   #5
Jeeper
 
joshual_84's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Chatsworth, GA
Posts: 19
it was the crankshaft sensor
joshual_84 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:59 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC