Need help - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 04-30-2013, 05:39 PM   #1
Newb
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
Need help

Hey guys I have a 04 wrangler with a 4.0. No spark..I replaced the coil and crank shaft sensor still nothing...I hear the fuel pump priming switch the fuel pump n horn relay around...still nada

Azylkie2809 is offline   Quote
Old 04-30-2013, 09:26 PM   #2
Jeeper
 
03ShaleGreenSahara's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Roseville, CA
Posts: 165
What diagnosis have you performed so far? Have you checked the ECM for codes? That's the first thing I would check.

I've also seen this scenario happen when the key loses its registration to the computer. The engine will turn over but the ignition won't function. This can be common with non factory keys or if there is only one key registered in memory.

03ShaleGreenSahara is offline   Quote
Old 05-03-2013, 02:51 PM   #3
Newb
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
Well it runs now turns out a injection cable rubbed through n caused the fuse to pop... Now I'm getting code p0352
Azylkie2809 is offline   Quote
Old 05-03-2013, 04:40 PM   #4
Newb
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
Anyone anything?
Azylkie2809 is offline   Quote
Old 05-03-2013, 05:12 PM   #5
Newb
 
Glossy422's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 7
Hey I looked around and found this: http://www.obd-codes.com/p0352. Hope it helps.
Glossy422 is offline   Quote
Old 05-03-2013, 06:37 PM   #6
Newb
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
One the coil pack itself how can some tell the diff from a n b? Also do u guys think it has anything to do with the cam sync?
Azylkie2809 is offline   Quote
Old 05-04-2013, 05:09 PM   #7
Newb
 
Glossy422's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 7
I would pull the coil pack. Might as well replace the plugs. Then make sure the pak is good and that the connectors on the inside arent messed up. Then check all the cables from the pack. I think they are back toward the cab. There is a little connector back there.

Glossy422 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:27 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC