Need some help, trans mounts/motor mounts? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-11-2013, 07:21 PM   #1
Newb
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
Need some help, trans mounts/motor mounts?

I'm having an issue with my jeep.

This will only happen in 1st gear....

When I put it in first and start take off, the shifter will jump to the left and right rapidly, doesn't pop out of gear but it doesn't sound to healthy when it's doing it. It sounds like the trans is going to fall out....



Really hard to explain it thru words, I might be able to snag a video tomorrow.

So I am assuming bad motor mounts or trans mounts?

Help

99wrangler4 is offline   Quote
Old 03-11-2013, 07:39 PM   #2
Jeeper
 
wwch99tj's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Felton Delaware
Posts: 5,126
Probably the trans mount...

wwch99tj is offline   Quote
Old 03-11-2013, 08:45 PM   #3
Newb
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
What's the best way to check it?
__________________
1999 Jeep Wrangler Sport, 2.5 Susp Lift, 33x12.50, Rough Country 2.2 shocks, K&N Intake, Rusty's TBS
99wrangler4 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:08 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC