New motor problems - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-14-2012, 09:26 PM   #1
Jeeper
 
BigGreenMachine's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Englewood, CO
Posts: 1,011
New motor problems

I just put in a brand new 242 amc I6 4.0 and sometimes when driving especially in lower gears it will chug/putter. It feels like its not getting enough gas or that the rpms are too low and it's about to stall. That's the easiest way to describe it. It's will "chug" 3 or 4 times, sometimes more and then be good for a little while. Any ideas?

BigGreenMachine is offline   Quote
Old 06-15-2012, 05:35 AM   #2
Jeeper
 
BigGreenMachine's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Englewood, CO
Posts: 1,011
Bump.
BigGreenMachine is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC