Still getting P0155 code after replacing all of the O2 sensors - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-15-2012, 01:53 PM   #1
Jeeper
 
irishmedic's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: PA
Posts: 19
Still getting P0155 code after replacing all of the O2 sensors

Hey guys, just like the title says. I am still getting a P0155 error code and I replace all 4 of the O2 sensors. Can anyone give me a suggestion to where I can go next to figure this error code out, very frustrating . Thanks in advance. It is a 2003 w/ an I6 engine.

irishmedic is offline   Quote Quick Reply
Old 02-15-2012, 02:06 PM   #2
Jeeper
 
DMH2021's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 68
Did you clear the code, and then it came back on?

DMH2021 is offline   Quote Quick Reply
Old 02-15-2012, 02:09 PM   #3
Jeeper
 
jeepndon's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Denver CO
Posts: 156
Quote:
Originally Posted by irishmedic View Post
Hey guys, just like the title says. I am still getting a P0155 error code and I replace all 4 of the O2 sensors. Can anyone give me a suggestion to where I can go next to figure this error code out, very frustrating . Thanks in advance. It is a 2003 w/ an I6 engine.
I had the same issue with my 99 TJ it turned out to be a 5 cent fuse that had blown once replaced the code went away. not saying this is your problem have you cleared the code from the computer?

I will have to look tonight in the service manual to tell you what one I replaced but it was in the under hood fuse box not the one inside. i think it was a 10 i replaced. but I know the title said nothing about O2 sensor I had to look at a wiring diagram to figure out where the fuse was.
__________________
2004 Jeep Rubicon, 3.5 Rubicon Express lift & Front adjustable front & rear track bar, Currie Currentlync Heavy-Duty Tie rod System, Terraflex Monster Long arm, Terraflex disconnects, Bilstein 5100 Shocks, 33 x 10.5 BFG AT on Jeep Ravine rims, Warn Zeon 10K Winch, Warn Stubby Front bumper, Body Armor rear swingout.
jeepndon is offline   Quote Quick Reply
Old 02-15-2012, 02:48 PM   #4
Jeeper
 
irishmedic's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: PA
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by DMH2021 View Post
Did you clear the code, and then it came back on?
Yeah I cleared the code and the check engine light came back on with the same error code. Sorry I forgot to mention that when I made the post.
irishmedic is offline   Quote Quick Reply
Old 02-15-2012, 04:54 PM   #5
Jeeper
 
BeerMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Eastern NC
Posts: 452
Have you had your exhaust checked from head to toe for leaks and such?
__________________
01 TJ Sahara 4.0 Auto
35s, 4.56s, D35/44, Locked, Lifted,
Dented, Scratched, Broke Windshield,
Warn M8000, 12voltguy, KC's
2 much crap/mods to list
BeerMan is offline   Quote Quick Reply
Old 02-17-2012, 08:43 AM   #6
Jeeper
 
irishmedic's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: PA
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by BeerMan View Post
Have you had your exhaust checked from head to toe for leaks and such?
No I haven't had the exhaust checked at all. I guess that is next on the list.
irishmedic is offline   Quote Quick Reply
Old 02-18-2012, 09:45 AM   #7
Jeeper
 
irishmedic's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: PA
Posts: 19
I checked the exhaust yesterday and I could not find any leaks. uuuggggg
irishmedic is offline   Quote Quick Reply
Old 02-18-2012, 10:12 AM   #8
Jeeper
 
jgorm's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: San Diego
Posts: 1,883
I haves similar issue and have replaced all the sensors. I think one of the cats is clogged and I'm going to try to get the dealer to replace it. I should buy one of those fittings that screw into the 02 so you can read the back pressure.
__________________
my 06 LJ rubicon
2.5" SL, 1" BL, DIY highline, 35s with double beadlocks.
jgorm is offline   Quote Quick Reply
Old 02-18-2012, 10:31 AM   #9
Jeeper
 
06GoldenEagle's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: bergen county, nj
Posts: 846
could be the wiring to any of the O2 sensors being bad
__________________
Bergen county, NJ
06GoldenEagle is offline   Quote Quick Reply
Old 03-11-2012, 05:50 PM   #10
Jeeper
 
irishmedic's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: PA
Posts: 19
Well, I finally got a chance to change out the upstream O2 sensors. I took out the Bosch O2's and put in NGK's, I hope this will finally put an end to the error codes. Not only did I have a P0155 code, I also had a P0135 code.

irishmedic is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow turning starter or nature of the Jeep? dr_destructo TJ General Discussion Forum 22 02-28-2012 01:38 PM
Hello Jeep world from outside of Chicago cahill4225 WF New Member Check In 9 02-16-2012 11:09 AM
New to the forum, side step question Snavoy WF New Member Check In 8 02-16-2012 11:05 AM
What I did over the weekend... Owen_TJ TJ General Discussion Forum 9 02-15-2012 04:26 PM
Catch the King of the Hammers Thief! Cons_Table Land Use Forum 0 02-15-2012 09:42 AM



» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:53 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC