Update on submerged TJ - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-31-2013, 11:38 PM   #1
KENROD's Avatar
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Update on submerged TJ


All fluids are changed, and the motor is turning over good. New plugs, wires, dist cap & button. I am getting fuel to the rail. Now I'm getting no fire to the coil. I had my buddy pull me around to get fluids pumping. I downloaded the manual and read up on the ignition. I haven't had a chance to put a volt meter on it yet. My next move will be to change the the CPS, if still no fire, change Coil, and then computer if the coil don't work. Any suggestions would be great!

Problem 2
My entire dash quit working. All of the fuses look good, I asume its the connection behind the cluster. Does that controll the heater/ blower controlls as well? I't isn't working either. All of my lights, turn signals etc.. work just a normal.

One positive is, I'm learning my way around the T.J. Thank you all again.


KENROD is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC