Weird A/C issue - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-04-2012, 05:31 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: Jul 2012
Location: Auburndale
Posts: 72
Weird A/C issue

I'm having an odd A/C issue. With the A/C on cold, full blast with it on the front vents it will randomly switch to the defroster vents, still blowing full force with cold air. Then after awhile it will switch back to my front vents. What would cause this?

__________________
04 Rubi
CESwartz is offline   Quote
Old 08-04-2012, 06:05 PM   #2
Jeeper
 
50Johnbob's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Deer Park, Tx
Posts: 564
Sounds like you have a vacuum leak,
Possibly at the connection to the vacuum reservoir (#8) located
under the passenger front fender.

50Johnbob is offline   Quote
Old 08-04-2012, 06:27 PM   #3
Jeeper
 
Join Date: Jul 2012
Location: Auburndale
Posts: 72
Oh so that's what that line is. I noticed it was disconnected near that T connector. Thanks!
__________________
04 Rubi
CESwartz is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:19 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC