Whats wrong with this pic? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-05-2011, 12:27 PM   #1
Newb
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5
Whats wrong with this pic?

New to the forum but been readin here for quite a while and have learned tons from all I have a 01, 6cycle auto w/ 33x12.50. Sittin on a 2.5" spacer lift anyways just bought a rc quick disco setup got everything hooked and really good not to b a mech. When I inserted the links come to find out one side was about 2.5" shorter than the other. Surely this is not right i know they sell these for 2.5" & 4"-6" lifts unless there is something I'm not doin right I swear they sent one side for each size lift. Has this ever happen with anyone else or is this just my normal luck. Thanx for aby answer!!!

Lovnmyride01 is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2011, 12:37 PM   #2
Jeeper
 
TjTheo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Bloomingburg, NY
Posts: 908
Would be helpful if you posted the picture.
go to the advanced button under the text box and click it, then use the paperclip to post a picture from your computer.

__________________
If you dont get stuck, you're not trying hard enough.

98 tj 4.0 5 speed aka "rosie"
TjTheo is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2011, 12:42 PM   #3
Jeeper
 
Owen_TJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Denver, CO
Posts: 3,736
Yeah...i'm with Theo...a picture would help lol
Owen_TJ is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2011, 12:45 PM   #4
Newb
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5
I got them on but i had to screw one all the way in and the other just barely enough to catch. The directions say to adjust both to 11.25" but all i can get is 10.75"
Lovnmyride01 is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2011, 08:07 PM   #5
Motorized Toy Collector

WF Supporting Member
 
TJDave's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Eastern WA State
Posts: 2,745
If they were different, I would of put the stockers back on and sent them back for a correct set. Now that they have been installed, you are probably stuck with them.
__________________
~PNW4WDA~
TJDave is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2011, 08:10 PM   #6
Knows a couple things...

WF Supporting Member
 
Jerry Bransford's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Escondido, Calif.
Posts: 30,908
Images: 2
Was your Jeep parked on perfectly flat/level ground when you installed the quick disconnects? If not, park the Jeep on level ground and adjust the links so they are even and the antiswaybar is just above level, somewhere around 15 degrees above horizontal.
__________________
When you have a choice, buy American.

Jerry Bransford is online now   Quote Quick Reply
Old 06-05-2011, 08:20 PM   #7
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 4,996
Quote:
Originally Posted by Lovnmyride01 View Post
Whats wrong with this pic?
What pic?

KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
Wrong manual transmission fluid listed in computer scotiez TJ Tech Forum 6 11-03-2012 09:03 PM
can someone tell me how this is wrong? (CB ant. mount) drummerwookie Communications and Electronics 3 11-18-2010 10:15 PM
TJ Error codes khenderson TJ Tech Forum 3 08-19-2005 12:36 AM


logo carid shop wrangler parts carid fender flares custom wheels store avs deflectors at carid
» Rates
Get low rates on auto insurance in Canada!

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC