York OBA problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-02-2008, 06:48 PM   #1
Jeeper
 
03rubi's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado Springs
Posts: 125
York OBA problem

I had two York 210 compressors laying around so I decided to get a mounting kit from Kilby Ent. along with a coalescing filter, manifold, press. switch,and intake filter. I've read that the York comp. has a problem with putting a lot of oil into the system, so I did a little research and found that there is a passage behind the front seal that can be plugged with a set screw that greatly slows the discharge of oil into the system. I did this, but I still have a lot of oil. So much that it's blowing right past the coalescing filter. Anyone out there with a York system have any suggestions ?

03rubi is offline   Quote
Old 08-02-2008, 07:21 PM   #2
Knows a couple things...

WF Supporting Member
 
Jerry Bransford's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Escondido, Calif.
Posts: 35,706
Images: 2
Is it positioned horizontally or vertically? My F210 is mounted in a vertical position and I get very little oil into my air lines. I'd probably call Brad Kilby at www.kilbyenterprises.com/ and get his opinion, he's the guru of this stuff.

__________________
When you have a choice, buy American.

Jerry Bransford is offline   Quote
Old 08-02-2008, 08:46 PM   #3
Jeeper
 
03rubi's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado Springs
Posts: 125
It's vertical. I sent Kilby an e-mail. Thanks for the reply.
03rubi is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
05 tj rattle problem fixed. JeepGuyLJ TJ General Discussion Forum 2 05-25-2011 01:00 PM
2400 miles on new jk having trans problem NTJeep JK Tech Forum 4 01-14-2009 01:03 AM
Shifting Problem lonerider6 YJ Tech Forum 6 06-01-2008 03:51 PM
Jeep TJ TPS Problem dst55 TJ Tech Forum 4 08-29-2005 07:49 AM



Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC