I am begg`n - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-10-2011, 08:19 AM   #1
Newb
 
Join Date: Jul 2011
Location: belton , missouri
Posts: 8
Send a message via Yahoo to boffroad
Unhappy I am begg`n

PLEASE I NEED SOMEONES HELP ,I have tried every which way i can to wire my rear lights .. ... ive got 91 wrangler ive replaced the rear block lights with LED lights , the blinkers , brake lights , haz all work the way they are suppose to TILL i turn the lights on and then i get NOTHING out of the rear lights although the front works all fine .. this is makin me. , havnt been able to drive at night for almost three weeks now .... PLEASE HELP ME ...OH yes ive checked the ground a few many times along with everything else..

boffroad is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 08:35 AM   #2
Jeeper
 
RLaFitte's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Newport, Tennessee
Posts: 169
Well, it's an electrical problem, for sure. Everything worked just fine BEFORE the LED taillights?

__________________
IMAGE is EVERYTHING!

Hee Hee, you ass in a heap o trouble, Boy! ...Great big Georgia state cop
RLaFitte is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 09:18 AM   #3
Jeeper
 
ItsSabby's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Long Island, NY
Posts: 220
When you turn the lights on, do the rears light up and the blinkers, brakes, and hazards just not work? Or you get no parking lights and the rest also won't work?
ItsSabby is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 09:50 AM   #4
Newb
 
Join Date: Jul 2011
Location: belton , missouri
Posts: 8
Send a message via Yahoo to boffroad
When i turn on the lights NOTHING in the rear works ..
boffroad is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 10:17 AM   #5
Jeeper
 
RLaFitte's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Newport, Tennessee
Posts: 169
Quote:
Originally Posted by boffroad View Post
When i turn on the lights NOTHING in the rear works ..

Did you change up any wiring at the switch? Just trying to get a perspective here....
__________________
IMAGE is EVERYTHING!

Hee Hee, you ass in a heap o trouble, Boy! ...Great big Georgia state cop
RLaFitte is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 10:23 AM   #6
Jeeper
 
buster01's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Vacaville CA
Posts: 185
Your lights are designed to work at a specific amp load. When you went to led you DRASTICALLY reduced that load. There is a resistor kit you can get to fool your system into thinking it is using the correct lights. I'll see if I can find it.

Try this. You can get them at a local auto parts.
http://www.putco.com/products.cfm?ac...c-b9c2f6222048
__________________
DRIVE IT LIKE YOU PAID FOR IT
buster01 is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 10:27 AM   #7
Newb
 
Join Date: Jul 2011
Location: belton , missouri
Posts: 8
Send a message via Yahoo to boffroad
No i have not done anything other then took the rear stock lights out and cut 4 1/2 " hole where the LED light would be flush
boffroad is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 10:32 AM   #8
Newb
 
Join Date: Jul 2011
Location: belton , missouri
Posts: 8
Send a message via Yahoo to boffroad
the blinkers , brake , haz lights all work UNTIL i turn the headlights on ... when i do turn on the head lights NOTHING in the rear works , although ALL the lights work in the front let nothing is wrong
boffroad is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 10:33 AM   #9
Jeeper
 
Danz-TJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Gulfport
Posts: 370
Images: 1
Quote:
Originally Posted by buster01
your lights are designed to work at a specific amp load. When you went to led you drastically reduced that load. There is a resistor kit you can get to fool your system into thinking it is using the correct lights. I'll see if i can find it.

Try this. You can get them at a local auto parts.
http://www.putco.com/products.cfm?ac...c-b9c2f6222048
x2
Danz-TJ is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 10:43 AM   #10
Newb
 
Join Date: Jul 2011
Location: belton , missouri
Posts: 8
Send a message via Yahoo to boffroad
Thank you folks for the info you gave
boffroad is offline   Quote Quick Reply
Old 07-10-2011, 11:35 AM   #11
Jeeper
 
RLaFitte's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Newport, Tennessee
Posts: 169
Good luck and I hope the LED's are great!

__________________
IMAGE is EVERYTHING!

Hee Hee, you ass in a heap o trouble, Boy! ...Great big Georgia state cop
RLaFitte is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



logo carid shop wrangler parts carid fender flares custom wheels store avs deflectors at carid
» Rates
Get low rates on auto insurance in Canada!

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC