Another ignition question '76 cj7 4.2 liter - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > CJ Jeep Forum > CJ General Discussion Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-31-2012, 09:06 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: Aug 2009
Location: Middle of Oklahoma
Posts: 31
Another ignition question '76 cj7 4.2 liter

Didn't get any responses from my question regarding testing the ECU on my son's CJ. Took it to my friendly NAPA and they ran it through the test sequence nine times and it checked out fine from cold to warm. Since we have no spark at any time I don't think the problem is heat related.

The previous owner/owners have botched up everything they touched but I'm slowly working my way through the system cleaning and testing every connection and wire for voltage or continuity. The stock Prestolite system is still installed and my question is that there is an ignition condensor wired into the system, it's mounted to the coil bracket and the lead runs to the positive terminal on the ignition coil. With the Prestolite system is there any reason for a condenser to be used? thanks

GeePers is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC