CD Player Problems - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Tech Forums > Communications and Electronics

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-21-2008, 05:10 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: May 2007
Location: Watertown, Connecticut
Posts: 179
Send a message via AIM to vin211 Send a message via Yahoo to vin211
CD Player Problems

Hey Everyone,

I just got my Alpine CDE-9874. Worked great for a couple days but I wasn't getting any radio channels coming in.

I decided to take everything apart and maybe push the attena cable back in.

After getting everything plugged back in, I decided to re-assembly everything. Getting it back into the console was hard enough but I come to find out it is not working at all!

Has any of this happened to any of you before? It is really frusterating and its starting to cheese me off. Any help would be appreciated.

Thanks,

Vin

__________________
'04 Wrangler Sport
Dark Blue

"Drive like a Cadiliac, Sting like a JEEP!"

Never Give Up, Never Surrender

No One Dies On Our Watch ~ USAF Medical Squadron
"so others may live"
vin211 is offline   Quote Quick Reply
Old 03-22-2008, 10:00 AM   #2
Jeeper
 
Jma20a's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Fairfield, CT
Posts: 3,046
check the fuse on the back of the headunit. sometimes when you don't disconnect the battery when installing and removing it will blow the fuse. if its not that check to see if it is grounded properly.

__________________
Dear Algebra, Please stop asking us to find your X. She's never coming back and don't ask Y.
Jma20a is offline   Quote Quick Reply
Old 03-22-2008, 12:18 PM   #3
Jeeper
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 8,286
Send a message via AIM to Triple88a Send a message via MSN to Triple88a Send a message via Yahoo to Triple88a Send a message via Skype™ to Triple88a
2x on grounded properly.

for mine,i had to ground it to the chassis directly as it didnt want to work on the stock ground. (reason unknown)
Triple88a is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Clutch Problems and How I Resolved Them linz TJ Tech Forum 6 05-10-2013 07:11 PM
how to fix all vacume problems and how to locate the problems. Captaincoop1220 YJ Tech Forum 50 02-23-2013 12:19 PM
Jensen in dash dvd player JCS05Rubi Communications and Electronics 43 07-17-2007 09:01 PM


logo carid shop wrangler parts carid fender flares custom wheels store avs deflectors at carid
» Rates
Get low rates on auto insurance in Canada!

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC