CJ7 won't run - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-12-2012, 01:22 PM   #1
Newb
 
edolch's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
CJ7 won't run

So here's the story. I have an '81 CJ7 with the 4.0 and 3 speed. It's great fun. The previous owner left a wiring nightmare like nothing else. Very shortly after purchasing it (before I had time to really dig into the wiring), the entire wiring harness burned up. My friend and I got a wiring harness from a doner CJ7 that was just slightly newer (mine had glass fuses, this has plastic). I've got it all in and the Jeep is back together. Every gauge, switch, and light works. When I go to start it it gets plenty of fire, but it won't run. I've also replaced the starter solenoid. What in the hell is keeping my CJ from running?! I'm no mechanic by any means (though the friend helping me is) and I hate electrical. Got any ideas?

Click image for larger version

Name:	image-3025663691.jpg
Views:	46
Size:	204.0 KB
ID:	131178



Click image for larger version

Name:	image-1690616563.jpg
Views:	45
Size:	198.0 KB
ID:	131179

edolch is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC