2012 Rubico - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > Western Regional Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-23-2012, 09:11 PM   #1
Newb
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 8
Angry 2012 Rubico

we have a2012 rubicon, with less then 3500 miles. motor has a tap noise,exhaust pipe black. Took to local dealer, they check out, said motor has problem.... Lifts loose! !!! theyreplaced both heads and lifters, timing belt. After two weeks we got it back friday night, drove home sounds ok, starated it the following morning it make a terrible noise! !!! My husband says nooil in heads.. Soon as oil gets there it souds ok, you can shut it off and turn it back over its still ok, but you let sit 30mins to hr, and now the oil has drained [B][
/B]out of heads turn it over same thing. Now i have to return it to dealership agian. Not liking this at all. We are due to leave on vacation july 1st for 22 days, and this is my tow car. now what? anyone having these issues with thier new jeep?
HELP............:

saaboo is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:22 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC