Hella 500 series offroad lights - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > Oklahoma Jeep Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-09-2012, 07:49 PM   #1
Jeeper
 
Marleeclark's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Tulsa, OK
Posts: 69
Hella 500 series offroad lights

Anyone know how to install these?? I've been tryin for two days. Anyone else have complications with them? I need help!

Marleeclark is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:05 PM   #2
aka Oscar@JeepsOnTrails
 
lee indy's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Middle Georgia
Posts: 5,743
ive moved my 500s to three different rigs whats the problem? shouldnt take more than a few minutes to wire them up

__________________
My Build Thread
lee indy is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:07 PM   #3
Jeeper
 
Marleeclark's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Tulsa, OK
Posts: 69
They just aren't turnin on, and the wiring looks correct. can you just run the steps of over what you did? Like where you put the wires at?
Marleeclark is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:09 PM   #4
aka Oscar@JeepsOnTrails
 
lee indy's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Middle Georgia
Posts: 5,743
__________________
My Build Thread
lee indy is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:10 PM   #5
aka Oscar@JeepsOnTrails
 
lee indy's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Middle Georgia
Posts: 5,743
double check your grounds. and then check your fuse.
__________________
My Build Thread
lee indy is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:10 PM   #6
aka Oscar@JeepsOnTrails
 
lee indy's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Middle Georgia
Posts: 5,743
better image
__________________
My Build Thread
lee indy is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:18 PM   #7
Jeeper
 
Marleeclark's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Tulsa, OK
Posts: 69
Heres the setup I have: from the relay is red wire hooked up to positive on battery, yellow wire hooked up to switch, black wire hooked up to lights, blue is grounded to body.
From the switch I have blue wire as ground, yellow to relay and one open prong.
I have a lot of green wire left that I haven't used and haven't connected yet.
Marleeclark is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:25 PM   #8
aka Oscar@JeepsOnTrails
 
lee indy's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Middle Georgia
Posts: 5,743
green is to the switch that is the low voltage that engages the solenoid. to test it take the green and also connect it to the battery postitive your lights should come on right away. i would just strip it a little then touch it to the terminal
__________________
My Build Thread
lee indy is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:35 PM   #9
Jeeper
 
Marleeclark's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Tulsa, OK
Posts: 69
That's exactly what I needed to do. Haha thank you!!!
Marleeclark is offline   Quote
Old 06-09-2012, 08:37 PM   #10
aka Oscar@JeepsOnTrails
 
lee indy's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Middle Georgia
Posts: 5,743
hellas are great. enjoy

__________________
My Build Thread
lee indy is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:21 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC