Problem with the wife's radio in her '06 Kia Sportage - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Discussion Forums > Off-Topic

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-16-2009, 09:36 AM   #1
Jeeper
 
G-Pur's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Lowell, MA
Posts: 1,645
Problem with the wife's radio in her '06 Kia Sportage

The damned thing wont turn on. The lights on the buttons light up with the rest of the dash lights, the fuse is fine (replaced it just in case), but it's not doing anything.

I take this to be a sign the after thee years, the OEM radio just died. Your thoughts?

__________________
Check us out at NorthShoreJeeps.com

G-Pur is offline   Quote Quick Reply
Old 01-16-2009, 09:59 AM   #2
Extremely Humble

WF Lifetime Member
 
Scout's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Midland Texas
Posts: 11,549
Images: 12
Did the antenna fall off?

__________________

|
|

03 Rubicon | 36" Iroks | Chromo D44's w/Rear Spool | 5.5" RK LA | 5.13s | Armored Head to Toe
Scout is offline   Quote Quick Reply
Old 01-16-2009, 10:02 AM   #3
Jeeper
 
G-Pur's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Lowell, MA
Posts: 1,645
It doesn't turn on. That would have nothing to do with the antenna. But no it didn't.

BTW, I absolutely love your rig.
__________________
Check us out at NorthShoreJeeps.com

G-Pur is offline   Quote Quick Reply
Old 01-16-2009, 10:04 AM   #4
Extremely Humble

WF Lifetime Member
 
Scout's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Midland Texas
Posts: 11,549
Images: 12
Quote:
Originally Posted by G-Pur View Post
It doesn't turn on. That would have nothing to do with the antenna. But no it didn't.

BTW, I absolutely love your rig.
Well crap. At least I gave it a shot.

Thanks! My credit cards hate it though!
__________________

|
|

03 Rubicon | 36" Iroks | Chromo D44's w/Rear Spool | 5.5" RK LA | 5.13s | Armored Head to Toe
Scout is offline   Quote Quick Reply
Old 01-16-2009, 10:23 AM   #5
Jeeper
 
nvr-enough's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Crystal Lake, IL
Posts: 1,223
Quote:
Originally Posted by G-Pur View Post
It doesn't turn on. That would have nothing to do with the antenna. But no it didn't.

BTW, I absolutely love your rig.
ohh god, what have you done?(don't compliment scout...it goes to his head)

sounds like its time for a bumping system!!!!!
nvr-enough is offline   Quote Quick Reply
Old 01-16-2009, 07:24 PM   #6
Jeeper
 
JCS05Rubi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: central md
Posts: 2,748
x2, sounds like the unit went bad.
__________________
Dad's Blog! http://justkeepliving.blog.com/
T-Shirts for Dad, based on his "Just Keep Living" philosophy. http://www.cafepress.com/justkeepliving


1997 Wrangler Sport - 5 spd. Retired
2005 Wrangler Rubicon - 6spd|KC 55watt fogs, IPF H4s with fatboys,Uniden CB radio/Teraflex mount
http://www.4x4s-pod.com/
JCS05Rubi is offline   Quote Quick Reply
Old 01-16-2009, 07:41 PM   #7
Jeeper
 
yjwrangler's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: your house if we hit it off good
Posts: 1,497
Send a message via AIM to yjwrangler
the problem started without you mentioning what actually happened, you said kia...not much else we can help you with

__________________
" Crocs have the rare combination of being expensive, poor quality, and ugly. It's quite a feat for one shoe to suck this bad." -some bad a$$
yjwrangler is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
Mario's Double DIN radio install emev0l Communications and Electronics 60 01-31-2012 11:35 PM
I passed! amy Communications and Electronics 38 09-19-2011 02:04 PM
2400 miles on new jk having trans problem NTJeep JK Tech Forum 4 01-14-2009 01:03 AM
turn signal / radio problem nomik4u TJ Tech Forum 5 12-20-2008 12:55 PM



» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC