Whats up with APP? - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Discussion Forums > Off-Topic

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-31-2013, 08:32 AM   #1
Moderator

WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Sinister6's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Colorado Springs
Posts: 6,421
Whats up with APP?

So it shows I'm logged on if I look at threads I've posted in. It's allowing me to put up a new post. However, if I try looking at PM or Profile it's days no Privileges or you must be logged in...
I've also had issues with threads with new posts not showing up bolded or "unread"??

I would've p.m. a moderator and asked this question, But although it says I'm logged in it will not grant me access to my private messages.

Frustrating! I think it's time the app gets a new update!! Thanks for any help!
__________________
The Wolf is not concerned with the opinion of sheep.

MY BUILD: :
http://www.wranglerforum.com/f322/si...ad-235526.html
Sinister6 is offline   Quote
Old 05-31-2013, 08:34 AM   #2
Jeeper

WF Supporting Member
 
Barmanvarn's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Sherwood, AR
Posts: 5,266
Try logging out and back in. Has worked for me in the past.
__________________
-Brian
2012 Cherry Red JK
TF 2.5 Coils w/ Billstein 5100 Shocks
17x8 Black Rock D-Window Alloys
315/70/17 GY Duratracs
4:56 Gears - LSD in Rear w/ Ten Factory Chromoly Shafts
TF HD Diff Covers
Barmanvarn is offline   Quote
Old 05-31-2013, 08:52 AM   #3
Moderator

WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Sinister6's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Colorado Springs
Posts: 6,421
Quote:
Originally Posted by Barmanvarn View Post
Try logging out and back in. Has worked for me in the past.
I can't! When I tap the profile button it says you must be logged in to have access! Yet is allowing me to respond to different threads and posts!
__________________
The Wolf is not concerned with the opinion of sheep.

MY BUILD: :
http://www.wranglerforum.com/f322/si...ad-235526.html
Sinister6 is offline   Quote
Old 05-31-2013, 08:54 AM   #4
Jeeper

WF Supporting Member
 
Barmanvarn's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Sherwood, AR
Posts: 5,266
I know I'm prob not helping much but you could also try uninstalling the app and reinstalling.

I think that happened to me once where the app got confused as to whether or not I was logged in, depending on the screen I was trying to access.
__________________
-Brian
2012 Cherry Red JK
TF 2.5 Coils w/ Billstein 5100 Shocks
17x8 Black Rock D-Window Alloys
315/70/17 GY Duratracs
4:56 Gears - LSD in Rear w/ Ten Factory Chromoly Shafts
TF HD Diff Covers
Barmanvarn is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:21 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC