mas problems? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > North Carolina Jeep Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-10-2012, 03:23 PM   #1
Newb
 
Join Date: Jun 2012
Location: pilot mtn n.c.
Posts: 3
mas problems?

just did a complete bottom end rebuild..busted #2 piston coming home last friday..new rings new piston main and rod bearings timing chain new plugs and a through cleaning of the head intake and anything else nasty lol had a lil issue when its cold it wants to pop thru the intake and smells like its running rich..replaced the tps and my little rough idle has cleared up but still having the pop and almost feels as though its bogging down until it reaches 210 degrees..let it cool a little and it does it again once hot it quits could the mas need cleaning or replaceing..done this b4 the rebuild and hoped it would have gotten cured..any ideas

lostcracker is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:45 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC