Starting problem when cold - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > Michigan Jeep Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 09-11-2010, 01:31 PM   #1
Newb
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Starting problem when cold

I installed an EMPI Weber carb w/manual choke. When it is cold I have to pump repeatedly to start. After it has ran for several minutes it will restart easily. Runs well after warm. A new fuel pump and filter was installed. Any ideas where to look?

wes87 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
Trouble with stalling/difficult starting... CSmith1128 TJ Tech Forum 1 04-22-2010 10:57 PM
Idle- starting problem 2003 2.4 fred9981 TJ Tech Forum 1 01-28-2010 09:48 AM
Hard starting when engine is cold.......? wranglersteve TJ Tech Forum 0 08-03-2009 07:33 AM
new clue in cold start problem grogan14 YJ Tech Forum 4 11-18-2007 02:01 PM



Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:48 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC