Jeep Wrangler Forum - Conversation Between rrich and Troll18

Go Back   Jeep Wrangler Forum > rrich

Join Wrangler Forum Today

Conversation Between rrich and Troll18
Showing Profile Comments 1 to 1 of 1
  1. Troll18
    09-10-2013 01:10 PM
    Hey rrich, you tried to help me awhile back w/ an ecu problem and I recently saw you trying to help someone with the same problem but I thought I'd talk to you directly as my Jeep knowledge has expanded albeit minimally. I have a misfire on all 6 cylinders. After having the spark plugs, coil pack, and wiring replaced twice I even had the ECU changed and the cam sensor adjusted. at about 75 mph the CEL comes back on flashing and the Jeep shudders and gets worse if you give it more gas. As soon as you turn it off and back on the CEL is solid and stays that way but will flash randomly (w/ no shudder) then go back to solid. I need to get the emissions tested on it and can't do so until the CEL is gone. Any ideas it might be? Also how many miles do i need to go before i can go to the emissions testing station. Any help would be appreciated and you seem like you know your stuff. Its an 01 Sahara 4.0, with 80k. Thanks again

All times are GMT -5. The time now is 05:13 PM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC. is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC