Jeep Wrangler Forum - Conversation Between NAVYCHIEF and anklenawer
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > NAVYCHIEF

Join Wrangler Forum Today


Conversation Between NAVYCHIEF and anklenawer
Showing Profile Comments 1 to 6 of 6
  1. anklenawer
    thanks a lot for your help - ill check it out -
  2. NAVYCHIEF
    have you looked at the back of the speedo? or where it hooks to the txfr case? could be disconnected at either end. there is a gear on the txfr case end of the cable. they are made of nylon. it could be worn out. removal instructions should be in the chiltons.
  3. anklenawer
    its mechanical i think - looks like an e-brake line going right to the firewall..
  4. NAVYCHIEF
    on the guage lights, clean all connections. max salt invironment where you are. is your speedo mechanical or ecectronic? coming out of your transfer case there is either a mechanical cable or a 3 wire plug. which do you have?
  5. NAVYCHIEF
    which headlight works both hi and low?on your elec schem you'll see that the left light is the "master". the right is jumpered. pin "b" is the low beams. check the plug foe power at "b" with dims on. if you have it on both, one of the bulbs is most likely the culprit.these are wire nos 77 for dim(light green) and 76 for bright(white/red).
  6. anklenawer
    hey navychief... im currently in the navy - E5 now - just got done with my my 2nd ship in guam, about to go shore in hawaii thank goodness -

    anyway- having trouble with a few things on my 87yj 4.2l...i got the chiltons but i don't understand some things - it seems i have a short somplace - my high beams work, but lowbeams onnly one headlight - and gauge lights are shaky - not to mention speedo and oil and temp don't work.. any simple way to tackle these? i really want to clean up these electronic issues - and not sure where to start -

    thanks for the help

    kyle

All times are GMT -5. The time now is 03:10 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC