Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > 1990 Wrangler will not crank-no electronics

Join Wrangler Forum Today


Thread: 1990 Wrangler will not crank-no electronics Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-09-2011 10:27 AM
kik In your case it seems like you have a bad ground issue. Unfortunately you're going to have to trace the main grounds and go from there like the Captain said.
06-09-2011 07:23 AM
Captainrichhill Headlights are wired direct to the battery so to speak. It's a safety feature so if all else fails then you can see or be seen on the road if there is an electrical issue. I would look at the grounding points. It seems that anything that is fused is out. Start at the fuse boxes and trace the ground wires.
Just an idea.
06-08-2011 03:49 PM
cwing311
1990 Wrangler will not crank-no electronics

A while back I was driving my jeep and the radio quit playing and the lights began to dim and the car slowly died like the alternator went out. I had the car towed home, tested the battery and it showed to be bad. I bought a new battery , installed it and still nothing. I took the alernator and had it tested and it came back ok. I replaced the battery cables too. I do not get anything. The accesories do not even work(interior lights, radio, etc). The headlights will come on, but that is it. Any ideas?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:41 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC