Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > New Mexico Jeep Forum > New to forum

Join Wrangler Forum Today


Thread: New to forum Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-05-2011 08:21 PM
Lobo2006
Quote:
Originally Posted by JDsDream
Welcome to the Forum
...Thank you!
12-05-2011 08:19 PM
Lobo2006
Quote:
Originally Posted by Sdizzzle
Hey Lobo, welcome to the forum
Its always good to see people from NM on the forum!

....Thanks
12-02-2011 05:35 PM
JDsDream Welcome to the Forum
12-02-2011 03:20 PM
Mr Mac Welcome from MO!
12-02-2011 02:53 PM
TJNewbie Well, make a new posting descibing what the problem/symptoms are. Maybe some one can help
12-02-2011 12:48 PM
Lobo2006
Quote:
Originally Posted by TJNewbie
Welcome to the group. tell us what the symptoms are maybe we can point you in the right direction.
I'm at a total loss on this one. Replaced the crankshaft position indicator, coil pickup, rotor, cap, wires and plugs. Also bench tested the coil and it's fine. There's no ignition module on this model, so I'm guessing it may be the computer. The fuel pressure is good as well.
11-30-2011 07:38 PM
TJNewbie Welcome to the group. tell us what the symptoms are maybe we can point you in the right direction.
11-30-2011 07:16 PM
Sdizzzle Hey Lobo, welcome to the forum
Its always good to see people from NM on the forum!
11-24-2011 01:10 PM
Lobo2006
New to forum

From Belen, have a'`91 Wrangler Islander, 4.0.was looking to go out but my jeep quit running.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC