Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Trouble starting

Join Wrangler Forum Today


Thread: Trouble starting Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-30-2011 04:59 AM
AntiTrust also it might be bcause of the colder weather outside right now depending where you live, try turning the key all the way to just before you start it and wait a few seconds while the power kicks on and you can here the fuel pump turn on and prime.. then start it.
12-30-2011 04:57 AM
relyt Have you had any luck?
12-23-2011 08:11 PM
MtotheW72
Quote:
Originally Posted by relyt View Post
My first thought would be the clutch safety switch.

I'll look into it, thanks for the direction.
12-23-2011 03:05 PM
relyt My first thought would be the clutch safety switch.
12-23-2011 01:46 PM
MtotheW72
Trouble starting

I've had my 2000 TJ for about 3 weeks now. I notice pretty often it takes several attempts to get it to start. Usually involves pushing the clutch down while turning key. Dash lights light up normal, just no attempt at turning over. After several attempts it usually starts right up. There is no clicking, noise, or anything when it fails to start. Any ideas???

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:21 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC