Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > 2012 Spod Low Voltage Cutoff

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2012 Spod Low Voltage Cutoff Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-03-2012 12:07 AM
Calys003 As you can see I mounted mine on the side of the sPod. I used zip ties because I wanted to see the status of the module. I still think it should be built in. It's the only thing that I didn't like about the sPod.
03-02-2012 11:17 PM
River Hill Thanks for the info. I should have been more clear, as I have the spod, but having trouble figuring out where to mount the low voltage cutoff.
03-02-2012 10:02 PM
Calys003 I got it with my sPod because I thought it would be smart. My issue with it is that the system is pretty $$$ so it should be built into to relay box not a thing you have to zip tie to wires. But I can't change it now so this is how I mounted it
03-02-2012 09:08 PM
kbwwolf Oops.

Here's the link:

2012 Electrical question
03-02-2012 08:44 PM
kbwwolf
Quote:
Originally Posted by River Hill View Post
Has anyone with a 2012 mounted an Spod with the low voltage cutoff? If so, where did you mount it?

Just looking for some ideas.
Yup, like W said. It mounts to the ECU. Just make sure the ECU ground wire is tight after the install, or it'll do funky things to your lights, turn signals, etc.

The LVCO is attached...I just zip-tied it to some cables near the sPOD.

Here's a link Willee started awhile back where we're talking install and usage of the sPOD:
03-02-2012 08:31 PM
willee51
Yes!

... mounts at/with the power-box in the engine-bay! NO problem & well worth the extra few bucks

Yes, I have one, thanks to the advice of kbwwolf
03-02-2012 04:44 PM
River Hill
2012 Spod Low Voltage Cutoff

Has anyone with a 2012 mounted an Spod with the low voltage cutoff? If so, where did you mount it?

Just looking for some ideas.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:12 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC