Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > O2 sensor

Join Wrangler Forum Today


Thread: O2 sensor Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-30-2006 08:55 PM
Griz The Jeep is currently down at the local 4X4 shop. turns out the entire pulse air system is missing so the are putting it back together and are going to hook the O2 sensor back up. Also putting the OEM air filter with all its bells and whistles back together and having a tune up done. Once its running good I can start on all the other fun mods I want to do. Griz
09-30-2006 07:17 PM
sgkramar did you ever figure out where the O2 sensor connects? I have an 88 4.2L, the O2 sensor is actually in the exhaust manifold, not in the exhaust pipe (at least I think it is the O2 sensor), and it only has one wire coming out of it. The engine is out right now, so the wire is disconnected, but I could probably figure out where it connected before I pulled it.
09-12-2006 09:51 AM
Griz
O2 sensor

I need a picture of how the oxygen sensor on the exhaust pipe just down from the manifold is wired on a 87 Wrangler. It is currently disconected. It also has a single wire comming out of it and the Haynes manuel shows 4 wires but they are covering 87 - 95. 4.2 engine. Any help is much appreciated Griz

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:23 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC