Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > General Jeep Discussion > Please help trouble shoot

Join Wrangler Forum Today


Thread: Please help trouble shoot Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-06-2012 01:54 PM
daggo66 It wouyld help if you didn't call it a car and knew what codes were causing the light to come on. Go to your local AutoZone and find out what the codes are.
04-06-2012 12:01 PM
Lolo
Please help trouble shoot

I have a 2005 manual Jeep wrangler. The service engine light has come on and off the last 6 months with no noticeable malfunction in running. however as of lately the check engine light stays on and then last month the car has not wanted to turn over but would the 2nd or third attempt. Also I noticed if I would hold the key in place in about 5 seconds it would turnover. So I took it in to the repair shop. The said 1 of the oxygen sensors was bad and they recommended flushing the engine which I did ($400 later). So a few days has passed and the car continues to not start well but does if you have the clutch in and hold the key for about 5 seconds, it catches. But even after a couple days of that the engine light has come back on!!!!!! Ugh! Of course it's under warranty and I need to take it back to the repair shop but does any experienced wrangler member able to offer some advice!!!!!!!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:03 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC