Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > interesting electrical problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: interesting electrical problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-16-2012 09:47 PM
ballistx
ground

Typically, when I have worked on trailers and the lights were erratic it would be a poor ground connection. I would start by cleaning up the ground on the dash circuits.
04-16-2012 09:44 PM
Jeeprich25 Yeah. I'd start with a decent wiring diagram and start with the turn signal wire and work out to dash lights.
04-16-2012 08:50 PM
brctitle
interesting electrical problem

Hi all,
I finally got around to working on some of the wiring oddities my jeep's former owner left for me, and in addition to the horn not working, some of the dash lights are cross-wired, I think. Everything functions normally with the headlights off, but if the parking lights are on and I flip the turn signal left, the dash light blinks as if the right signal if on (and vice versa). The exterior lights work fine.
What's more, when the parking lights are on and the turn signal is flipped, the speedometer backlight blinks as well. Also, the high-beam indicator is on when it should be off, and off when it should be on.
There is a giant mess of wires under the dash, so I think it could have been redone improperly. Any advice?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:42 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC